perjantai 16. kesäkuuta 2017

Rv 29+0 POKS

Rv 29+0 tuli täyteen torstaina.
Keskiviikon ja torstain välisenä yönä se sitten tapahtui, mitä olen pelännyt.

Yöllisen wc-reissun jälkeen meni vedet.
Ambulanssilla synnyttäjien vastaanottoon ja supistelutkin alkoi. Vietin yön synnytyssalissa seurannassa koska vauvan sykkeissä oli laskuja. Supistukset saatiin loppumaan ja koska vauvan tilanne oli vakaa, minut siirrettiin osastolle.

Nyt makaan vuodelevossa osastolla. Saan sen verran nousta että voin käydä wc:ssä ja suihkussa. Muuten täytyy olla levossa. Antibioottia menee vielä huomisen ajan ja sen jälkeen se lopetetaan. Crp otetaan 2 kertaa vuorokaudessa joten tarkkaan seurataan tilannetta. Jos ab:n lopettamisen jälkeen tulehdusarvot lähtee nousuun, voidaan ab aloittaa uudelleen.

Vuodelevon vuoksi aloitettiin myös klexane-pistokset tukoksia ehkäisemään. Sairaalaan tullessa tehtiin painoarvio ja pieni oli n.1260g. Napavirtauksissa oli pientä häikkää ja alkuviikosta tehdään uusi ultra jossa tarkistetaan mikä tilanne on.

3 kommenttia:

  1. Kauanko muuten tassa tilanteessa yritetaan viela pitkittaa synnytysta? Siis tarkoitaan, etta kauanko vauvan annetaan viela olla kohdussa vesien menon jalkeen? :) Kovasti tsemppia sulle!!!

    VastaaPoista
  2. Voi,sulle ja pienelle paljon tsemppiä!ja kotijoukoille toki myös!!

    VastaaPoista